Nieuws

Schoolregels

Schoolregels

Vanuit onze visie vinden wij rust en regelmaat belangrijk binnen de school. Het team van De Achtsprong heeft daarom de schoolregels herschreven. De regels zijn voor de leerlingen gevisualiseerd. Binnenkort zijn ze door de hele school zichtbaar!

Boterhammenbar

Boterhammenbar

Vanaf woensdag 7 december t/m dinsdag 31 januari mogen alle kinderen van De Achtsprong elke dag gratis komen ontbijten op school bij onze ‘Boterhammenbar’.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

De wijk Palenstein wordt steeds een beetje mooier. Heeft u al gezien dat er naast onze scholen hele mooie huizen worden gebouwd? De eerste kinderen staan al ingeschreven om naar De Achtsprong te komen. Wij kijken uit naar jullie komst!

Bent u ook benieuwd naar De Achtsprong? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een rondleiding. 

Nationaal schoolontbijt

Nationaal schoolontbijt

Dinsdag 8 november hebben alle kinderen genoten van een heerlijk, gezond schoolontbijt. Op een gezellige manier leren de kinderen hoe belangrijk het is om elke dag gezond te ontbijten. 

Leuk nieuwtje

Leuk nieuwtje

Samen met allesvoormijnschool.nl zijn wij bezig met iets heel leuks! De foto geeft alvast een preview. Ben je benieuwd wat het wordt? Houd onze website in februari/maart goed in de gaten. Dan verklappen wij meer.

 

Kinderboekenweek

Kinderboekenweek

De afgelopen week was het Kinderboekenweek! Alle kinderen hebben door de gi-ga-groene natuur gelezen. 

 

Klassenfoto

Klassenfoto

Het duurt nog even voordat de schoolfotograaf een bezoekje brengt aan onze school. De kinderen uit groep 1-2A maakten alvast hun eigen klassenfoto. 
Welkom terug op school!

Welkom terug op school!

Welkom terug op school! Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. 
Leerlingenraad

Leerlingenraad

Met ingang van schooljaar 2022-2023 gaan wij werken met een leerlingenraad!

 

Gezonde school

Gezonde school

Onze school heeft het vignet Gezonde School in 2022 behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat! 

1 2 >