Peuteropvang

Bij de peuteropvang, ook wel bekend als peuterspeelzaal, zijn kinderen van 2 tot 4 jaar van harte welkom om een paar uur per week met elkaar te spelen. Samen spelen is voor alle kinderen belangrijk. Spelenderwijs ontdekken zij de wereld om zich heen en leren zij ook hun eigen mogelijkheden kennen. Bovendien krijgen de kinderen een extra steuntje in de rug om hun spraak- en taalvaardigheden te ontwikkelen. Zo worden zij op een leuke en uitdagende manier voorbereid op de basisschool. Kinderen met een VVE-verwijzing via het consultatiebureau (Centrum Jeugd en Gezin) kunnen drie dagdelen per week bij de peuteropvang terecht.

Openingstijden

Wij bieden op het kinderdagverblijf 40 weken per jaar peuteropvang aan van 8:30 tot 12.30 uur op maandag t/m vrijdag. In de schoolvakanties vindt er geen peuteropvang plaats.

Meer weten of een keer komen kijken?

Voor de peuteropvang bij IKC De Achtsprong hanteert Junis het aangepaste tarief van 6,67 per uur. Benieuwd wat dit maandelijks voor u betekent? De afdeling Klantenservice van Junis maakt graag een proefberekening voor u. Zij zijn bereikbaar via 079- 7600202. Een keertje komen kijken bij de peuteropvang? Dat mag altijd!

Vraag hier uw rondleiding aan.