Buitenschoolse opvang

Voor en na schooltijd en in de vakanties zijn de kinderen van 4 tot 13 jaar van harte welkom op de buitenschoolse opvang!

Ontbijtclub

Voor kinderen die vóór schooltijd komen, is het mogelijk om een gezond ontbijt te eten bij de BSO en rustig de dag te starten. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen ontspannen en op tijd in de klas zijn. 

Bij de BSO

Elke middag staat er weer een gevarieerd activiteitenprogramma klaar. Zo bakken we de ene dag gezonde gerechten en gaan we een andere keer creatief aan de slag met verschillende materialen. Hebben de kinderen zelf leuke initiatieven? Dan kijken we altijd of we deze aan ons programma kunnen toevoegen. Even niks doen mag natuurlijk ook!

In de schoolvakanties

In de schoolvakanties is de BSO van het IKC geopend van 7.00 tot 18.30 uur en bieden we vakantieopvang. Het vakantieprogramma staat elke vakantie vol met leuke workshops, spellen en uitstapjes. Bijvoorbeeld naar het theater, het museum of een grote speeltuin. 

Meer weten of een keer komen kijken?

Op de website van De Drie Ballonnen vindt u de tarieven voor de kinderopvang en kunt u uw nettomaandlasten berekenen via de rekentool. Een keertje komen kijken bij de BSO? Dat mag altijd!

Vraag hier uw rondleiding aan.