Buitenschoolse opvang

Voor en na schooltijd en in de vakanties zijn de kinderen van 4 tot 13 jaar van harte welkom op de buitenschoolse opvang!

Waar staat de Junis voor?

Wij geven ruimte en aandacht aan de ontwikkeling van alle kinderen, zodat zij talenten ontwikkelen. Hoe? We bieden kinderen ruimte en structuur. In zo'n veilige omgeving voelen zij zich uitgenodigd om vooral zelf te ervaren, te bewegen en te onderzoeken. Spelenderwijs verkennen zij hun mogelijkheden. 

Wat bieden wij?

In samenwerking met school kun je gebruikmaken van voorschoolse opvang en naschoolse opvang. De opvangtijden sluiten aan op de schooltijden. De exacte tijden vind je op onze website. Wil je weten wat de kosten zijn? Met de online rekentool bereken je eenvoudig je netto maandkosten. 

Er is van alles te doen

Bij ons gaat het om samen spelen, groeien en plezier hebben. Speciaal in de buitenschoolse opvang (BSO) werken wij met een eigen goedgevulde activiteitendatebase. Samen met de kinderen maken we een gevarieerd en uitdagend programma, waarin zowel het 'altijd buiten kind' zich kan vinden als het 'ik ben gek op knutselen kind'. 

De extra's op onze locatie BSO IKC De Achtsprong 

  • Opvang in de school
  • Alle opvangvormen + onderwijs onder één dak
  • Centrale ligging in de wijk
  • Grenst aan groot speelplein
  • Opvang 4 - 13 jaar

Meer weten van onze locatie en jouw mogelijkheden, bel voor informatie met onze collega's van klantenservice  0172 – 42 48 24