Nieuws

Opruimactie

Opruimactie

Vandaag hebben wij samen met Piëzo meegedaan aan een opruimactie van 'NLdoet'. Met elkaar hebben wij Palenstein opgeruimd. De wijk ziet er weer netjes uit!
Kunstenaars in groep 1-2B

Kunstenaars in groep 1-2B

De kinderen van groep 1-2B hebben geleerd over Jackson Pollock, een echte kunstschilder. Daarna zijn zij zelf aan het werk gegaan om prachtige schilderijen te maken. Wij zijn erg trots op het resultaat!
1 april!

1 april!

De kinderen hebben vandaag, donderdag 1 april, toiletpapier mee naar school genomen. Helaas gaf de schoonmaakster aan dat de voorraad op was. Gelukkig waren er veel ouders die nog op tijd het bericht in Parro hadden gelezen.
Kaarten voor eenzame ouderen

Kaarten voor eenzame ouderen

Gisteren brachten Sana en Farhan mooie kaarten naar Piëzo. Alle kinderen van IKC De Achtsprong maakten mooie kaarten. 
De Boekfiets

De Boekfiets

In samenwerking met de Bibliotheek Zoetermeer kwam vandaag De Boekfiets langs op school. De peuters en kleuters werden voorgelezen. Daarnaast stond dans en muziek centraal. Wat was het gaaf!

 

Voorjaarsfeest

Voorjaarsfeest

Morgen, vrijdag 19 februari, vieren wij op school het voorjaarsfeest. De laatste dag voor de voorjaarsvakantie mogen alle kinderen verkleed naar school komen. 
Elke dinsdag extra rekenles

Elke dinsdag extra rekenles

Wisten jullie dat wij elke dinsdag extra rekenles bieden onder schooltijd?
Hoera, weer naar school!

Hoera, weer naar school!

Wat fijn! De school is weer open. Vanaf maandag 8 februari mocht IKC De Achtspong de deuren heropenen. 
Letterfeest aan de deur

Letterfeest aan de deur

Elk jaar is het weer een groot feest op IKC De Achtsprong als de leerlingen van groep 3 alle letters hebben geleerd. Helaas kon dat dit jaar niet op school plaatsvinden.