TalentenAcademie Piëzo
6 december 2019

Volgende week staat De Achtsprong in het teken van Kerst.

Woensdag 18 december wordt er een knutselcircuit georganiseerd.

Donderdag 19 december treden een aantal kinderen op in de kerstmusical. Om 13.00 uur bent u van harte welkom om te komen kijken.

Donderdagavond 19 december genieten wij in de klassen van het kerstdiner. De deuren gaan om 17.15 uur open. Het kerstdiner is van 17.30 tot ongeveer 18.45 uur. Het diner wordt afgesloten met een spetterende kerstdisco voor de hele school. De disco is van 18.45 tot 19.30 uur.

Na het succes van voorgaande jaren en door de enthousiaste inbreng van ouders willen wij weer een beroep op u doen. We willen u vragen om op de intekenlijst aan te geven wat uw kind meeneemt naar het kerstdiner. De intekenlijst vindt u naast het lokaal van uw kind. Daarnaast zijn wij dit jaar op zoek naar papa’s/opa’s/ooms die willen helpen in de klas als ober. Ook deze inschrijflijsten hangen naast het lokaal van uw kind.

Voor de ouders is er in de aula de gelegenheid om gezamenlijk te eten. In de aula hangt een intekenlijst waar u kunt aangeven wat u meeneemt voor het diner in de aula.

De school zorgt voor drinken bij het kerstdiner. De kinderen hoeven dit jaar geen bord, beker en bestek mee te nemen, daar zorgt school voor.

X