Inschrijven Bredeschool activiteiten

Klaverbladloop
14 november 2019
TalentenAcademie Piëzo
6 december 2019

U kunt uw kind weer aanmelden voor de brede school activiteiten!
Het aanbod loopt tot aan de kerstvakantie. Dit betekent dat de (meeste) activiteiten na de herfstvakantie doorlopen. Om de activiteiten in te plannen gebruiken wij de website: http://bredeschool.unicoz.nl.  Door gebruik te maken van deze website kunt u zelf aangeven aan welke activiteit uw kind mee wil doen. Wees er snel bij want vol = vol.

Hoe werkt het?

  • Ga naar de site van de brede school (http://bredeschool.unicoz.nl) en klik op scholen.
  • Klik op “De Achtsprong”
  • Klik hierna op de groep van uw kind
  • Hier vindt u het aanbod en informatie over de workshops. Naast de activiteit kunt u zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Mochten er nog plekken zijn dan klikt u op de betreffende activiteit waar u uw kind voor in wilt schrijven. Mocht de workshop vol zitten kunt u uw kind op de reservelijst plaatsen.
  • Ga naar het kopje “reserveer” en klik op het kopje “aanwezig”.
  • Vul de gevraagde gegevens in en sluit af met “update reservering”.
  • U ontvangt hierna een bevestiging per email.

Mocht u nog vragen hebben, kom gerust even bij ons langs!

X