NIEUW: Digitaal inschrijven voor brede schoolactiviteiten

Privacybeleid
23 mei 2018
Zomervakantie
25 juli 2019

Vanaf nu gaat het inschrijven voor de brede schoolactiviteiten digitaal!

Voor de periode tot aan de voorjaarsvakantie hebben wij weer verschillende brede school activiteiten voor de groepen 1 t/m 8. Om de activiteiten in te plannen gebruiken wij vanaf heden de website: https://bredeschool.unicoz.nl/de-achtsprong/ Door gebruik te maken van deze website kunt u zelf aangeven aan welke activiteit uw kind mee wil doen. Het Brede school aanbod is voor de periode tot aan de voorjaarsvakantie. Wees er snel bij want vol = vol.

U kunt uw kind voor meerdere activiteiten opgeven, maar we streven er naar om elk kind aan minimaal 1 activiteit te laten deelnemen. Het kan dus zo zijn dat wanneer er veel aanmeldingen zijn voor een activiteit wij contact met u opnemen om te bespreken welke activiteit de eerste keus is van uw kind. Zo zorgen we ervoor dat meerdere kinderen naar een activiteit kunnen.

Hoe werkt het?

* Ga naar de site van de brede school (http://bredeschool.unicoz.nl) en klik op scholen.

* Klik op “De Achtsprong”

* Klik hierna op de groep van uw kind

* Hier vindt u het aanbod en informatie over de workshops. Naast de activiteit kunt u zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Mochten er nog plekken zijn dan klikt u op de betreffende activiteit waar u uw kind voor in wilt schrijven

* Ga naar het kopje “reserveer” en klik op het kopje “aanwezig”.

* Vul de gevraagde gegevens in en sluit af met “update reservering”.

* U ontvangt hierna een bevestiging per email.

X