Week van de pauzehap

Circus op school!
6 september 2018
Kinderboekenweek
2 oktober 2018

Van 24 tot en met 28 september doen de groepen 5 t/m8 mee aan de week van de pauzehap, een lesprogramma van ik eet het beter. Ik eet het beter is een educatief platform van Albert Heijn. Binnen dit platform ontwikkelt Albert Heijn, in samenwerking met het Voedingscentrum en sportkoepel NOC*NSF, verschillende initiatieven die leerlingen van de basisschool actief aanzetten tot een gezonde leefstijl.

Tijdens de week van de pauzehap leren en ervaren leerlingen van groep 5 t/m 8 hoe lekker en leuk het is om te kiezen voor gezonde tussendoortjes. Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgen ze een verantwoorde pauzehap aangeboden. Die dagen hoeft uw kind dan ook geen tussendoortje meer voor de eerste pauze.

X