Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van onze school. Voor activiteiten, wetenswaardigheden en leuke foto's kunt u ook kijken op de pagina van de groep van uw kind of in het fotoalbum.

Nieuws

Nog 8 nachtjes slapen...

woensdag 5 april 2017

Nog 8 nachtjes slapen en dan is het zover! Wij gaan dan met groep 1 t/m 7 op schoolreis. Dit jaar gaan wij naar de Efteling!! 

Wij verawchten iedereen om 8.20 uur op school. Zorg ervoor dat je op tijd bent! In de klas krijgen de kinderen hun polsbandje om, doen hun schoolshirtje aan en krijgen uitleg. Daarna lopen wij in een rij naar de bus. U mag ons natuurlijk uitzwaaien :)

Om 15.45 uur vertrekken wij vanuit de Efteling naar Zoetermeer. Wij verwachten rond 17.00 uur op school te zijn.

Wij kijken uit naar een gezellige dag!

 

Groepsfoto's

woensdag 29 maart 2017

De nieuwe groepsfoto's staan op de groepspagina's!

Nieuwe website

woensdag 1 februari 2017

Binnenkort presenteren wij u onze nieuwe website! Houd onze site daarom extra goed in de gaten :)

Schaatspret op IKC de Achtsprong

woensdag 14 december 2016

Gisteren hebben de alle kinderen van IKC de Achtsprong geschaatst. Bedankt Unicef Kinderijsbaan voor het mede mogelijk maken. Interesse in vrijwilligerswerk? Meld je aan bij Unicef Zoetermeer.

Meer foto's op: https://www.facebook.com/ikcdeachtsprong/

IKC de Achtsprong is officieel geopend

maandag 7 november 2016

Woensdag 2 november hebben wij met alle kinderen van IKC de Achtsprong groot feest gevierd. Vanaf nu zijn wij officieel geopend!
IKC de Achtsprong vangt het hele jaar onder één dak kinderen in de leeftijd van twee tot dertien jaar op. Samen bieden wij elke werkdag, 52 weken per jaar, van 07.00 tot 18.30 uur een totaalpakket aan op het gebied van onderwijs, opvang en ontwikkeling. 

Binnen ons Integraal KindCentrum werken wij met een doorgaande leerlijn, waardoor kinderen in elke fase optimaal kunnen groeien. Binnen deze veilige omgeving versterken pedagogische en onderwijskundige expertise elkaar continu. 

Feestlijke opening IKC de Achtsprong

zondag 16 oktober 2016

Klik hier voor het programma van de feestelijke opening

Studiemiddag 'Kanjertraining'

dinsdag 27 september 2016

Vrijdag 16 september stond de studiemiddag in het teken van de 'Kanjertraining'. Wij hebben veel bijgeleerd over groepsprocessen, nieuwe ideeën opgedaan voor groepsactiviteiten en onder andere gepraat over kenmerken van gedrag

.

Aan de slag met tablets

woensdag 14 september 2016

Op 23 augustus stonden wij in de krant! In de groepen 5 t/m 8 werken wij nu met 'Snappets'. 
Klik hier om het artikel te lezen. 

Bedrijfshulpverlening

woensdag 14 september 2016

Het team van de Achtsprong is geslaagd voor BHV (bedrijfshulpverlening)! 

Bibliotheek op school

woensdag 14 september 2016
Alle laatste voorbereidingen voor de ‘Bibliotheek op school’ zijn getroffen. De bibliotheek is klaar om geopend te worden. Op woensdag 5 oktober vindt de officiële opening plaats. Tot die tijd willen wij u ook al de mogelijkheid bieden om een boek te komen lenen.
 
De bibliotheek zal twee keer per week geopend zijn op dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 14.30 uur. U kunt dan samen met uw kind één boek voor thuis lenen. Onder schooltijd gaan de kinderen ook naar de bibliotheek om een boek uit te kiezen voor in de klas.
 
We verwachten dat iedereen zuinig om zal gaan met de boeken. Na uiterlijk drie weken levert u het boek weer in op school in de daarvoor bestemde bak. Uiteraard mag u dan samen met uw kind weer een nieuw boek komen uitzoeken.
 
De bibliotheek zal gesloten zijn tijdens de schoolvakanties en ook op
Vrijdag 16 september
Vrijdag 14 oktober
Vrijdag 23 december
Dinsdag 6 juni
Vrijdag 7 juli