Sinterklaas is weer in het land!
21 november 2017
Surprises
13 december 2017

Dit jaar doen wij mee met ‘Kaart in actie’. Alle kinderen hebben een eigen kaart ontworpen en deze kunt u nu kopen. Wij verkopen de kaarten voor een goed doel, namelijk ‘War Child Onderwijs voor kinderen in oorlogslanden’. Wij hopen met deze actie een bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel.

De kinderen hebben een folder meegekregen met daarop het ontwerp van hun zelfgemaakte kaart. Zij kunnen deze online gaan verkopen via hun eigen webwinkeltje. De kinderen kunnen op een makkelijke, leuke en veilig manier geld verzamelen.

De winkeltjes zijn vanaf nu 15 dagen geopend. Aan het einde van de actieperiode sluiten de webwinkeltjes en zullen de bestelde artikelen via school worden uitgeleverd.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Kom gerust bij een van de leerkrachten even langs.

X